Pakej Fotografi Perkahwinan ^^

Salam ^^.

Qulukis Photography menyediakan pakej-pakej istimewa untuk anda abadikan hari-hari bersejarah anda ke produk yang, insyaAllah, mampu menarik senyuman dikala menatapnya ^^. Pakej-pakej Fotografi Perkahwinan kami adalah seperti berikut:

1. Pakej Perkahwinan QuLakar Kenangan (RM1,800)

  • Pakej ini mengandungi sebuah Custom Album bersaiz 10 inci x 10 inci dengan 20 mukasurat beserta liputan satu hari majlis; sesuai untuk pasangan yang inginkan kelainan pada album mereka ^^.
  • RM250 nilai kredit. 

2. Pakej Perkahwinan QuLakar Memori (RM2,000)

  • Pakej ini mengandungi sebuah Custom Album bersaiz 12 inci x 12 inci dengan 20 mukasurat beserta liputan satu hari majlis. Album eksklusif bagi pasangan yang mahukan kepuasan ketika memegang album, pakej ini untuk anda ^^.
  • RM250 nilai kredit. 

3. Pakej QuLakar Senyuman (RM800)

  • Pakej ini mengandungi sebuah Custom Album bersaiz 8 inci x 8 inci dengan 20 mukasurat beserta liputan selama 2-3 jam. Pakej yang sesuai kepada pasangan yang berbajet sederhana untuk majlis kecil seperti Majlis Akad Nikah dan Malam Berinai ^^.


Rasanya tidak lengkap jika sesuatu majlis berlangsung tanpa sesi bergambar "luar pintu" :D. Dengan setiap Pakej Fotografi Perkahwinan yang ditawarkan, kami sertakan satu sesi bergambar OUTDOOR pada hari yang sama. Kami juga akan memberikan satu salinan pendrive untuk gambar-gambar bersaiz printing 5R dan web agar mudah untuk anda kongsikan di web dan sebagainya.

Untuk pakej kali ini kami memberi pilihan kepada anda untuk memilih produk printing sampingan berdasarkan nilai kredit yang diberikan. Senarai dan contoh produk boleh anda lihat ketika sesi perjumpaan :).

Bagi pasangan pengantin yang mempunyai bajet sederhana tetapi masih mahukan khidmat kami, boleh ke link ini untuk senarai Sesi Potret yang pastinya dapat memberikan sentuhan berbeza terhadap fotografi perkahwinan. Kami akan pastikan senyuman anda terukir sentiasa ^^.
Terma Dan Syarat

Untuk menetapkan tarikh tempahan khidmat kami, RM500 sebagai deposit. RM500 seterusnya dibayar sebulan sebelum majlis dan baki dibayar sebelum album dihantar untuk printing. Deposit awal tidak akan dipulangkan sekiranya pembatalan tempahan berlaku DUA (2) BULAN sebelum tarikh majlis :).

Berminat? Boleh hubungi no, email, facebook di bawah ^^.

Haqim

+ 6 0 1 7 7 1 0 2 2 0 7
email: info@qulukis.com | mnhqmy@gmail.com
website: www.qulukis.com
facebook: facebook.com/qulukisphotography

Popular Posts