Saturday, October 8, 2011

First time portraiture a.k.a. pre-wed session. Biasa-biasa saja, sekadar untuk tujuan gambar banner, bunting, tapi dah alang-alang kan? :D I'm one of those photographers (really hope there are others like me) who opposed the pre-wed session + model shooting. Kadang-kadang agak tak faham kenapa perlunya shoot bagai sebelum kawin ^^.












Haqim

+ 6 0 1 7 7 1 0 2 2 0 7 | + 6 0 1 9 7 4 6 0 7 5 3
email: mnhqmy@gmail.com / siqulu@facebook.com
website: qulukis.blogspot.com
personal: kulukulusite.blogspot.com
facebook: facebook.com/siqulu

3 comments:

  1. Saya tak setuju pre wedding yang siap peluk2.Then tayang kat semua orang biar dipuji.Saya bukan baik sangat pun sebab saya pun ambik gambar pre wedding,cuma saya tak publish gambar tu kat public.
    Baik bunting buat muka mak ayah kita..hanya pendapat saja.

    P/s:kalau kad dah sampai infom saya ye..takut tak sampai aje

    ReplyDelete
  2. thank u haqim! sy tak suka gune terms 'pre-wed' ni.. better guna extra special than self-captured. kebetulan nak buat canvas printing so carikla org yg pro utk capture gambar kitorg yg keras kayu ;p

    ReplyDelete
  3. tq pada bride-to-be sekalian ^^..rotan yg keras tu pn leh lentur jadi perabot kan, ape lagi orang..hehe

    @norina - ok, ape2 sy bagitau nanti :D

    ReplyDelete